TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI www.royalrationtech.ro

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.royalrationtech.ro.Accesand sau utilizand website-ul www.royalrationtech.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de ROYAL CEZAR CONCEPT SRL.

Cum aleg?

Navigati pe site, studiati produsele si preturile si apoi le adaugati in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului „Adauga in cos”. In cosul de cumparaturi puteti sa faceti modificari asupra produselor selectate, sa modificati cantitatile, sa stergeti un produs, sa goliti cosul.

Cum cumpar?

1.Comanda rapida

Pentru a putea face o comanda online dupa ce ati intrat pe site, trebuie sa intrati pe subcategoria dorita si veti vedea toate produsele din aceasta subcategorie. In cazul in care exista mai multe culori sau marimi disponibile pentru acelasi produs, va rugam sa va pozitionati pe culoarea si sa selectati marimea pe care doriti sa o comandati. Ca sa puteti comanda un produs este necesar sa dati click pe poza acestuia pentru a-l vizualiza si pentru a vedea o descriere si pretul acestuia. Poza se afla in partea stanga, iar descrierea scurta, codul si pretul in partea dreapta a ecranului dvs. Sub pret aveti rubrica nr. unitati (unde puteti trece cate bucati doriti) si rubrica adauga in cos. Apasand adauga in cos produsul va fi trecut in lista dvs de cumparaturi. In cazul in care doriti sa adaugati si alte produse apasati butonul „continua cumparaturile”. Ca sa finalizati comanda este nevoie sa apasati „pasul urmator”. Daca nu aveti cont si nici nu doriti sa va creati unul, apasati „te grabesti?”, completati toate campurile solicitate si apasa „continua”. In scurt timp veti primi un mesaj prin care vi se confirma trimiterea comenzii dvs.

2.Creare cont

Site-ul http://www.royalrationtech.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului http://www.royalrationtech.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a http://www.royalrationtech.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile http://www.royalrationtech.ro.Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.http://www.royalrationtech.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de http://www.royalrationtech.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele http://www.royalrationtech.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.http://www.royalrationtech.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

Programul de lucru : De luni pana vineri de la ora 09:00-17:00.

Comenzile lansate si inregistrate pe site-ul www.royalrationtech.ro, de vineri, dupa ora 17.00, pana luni, ora 09.00, vor fi confirmate (telefonic sau pe e-mail) si procesate in prima zi de lucru a saptamanii urmatoare .Pentru informatii legate de comenzi puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0723.018.208. Ne puteti contacta si pe adresele de e-mail : contact@royalrationtech.ro.

Momentul incheierii contractului :

Conform reglementarilor in vigoare, respectiv Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii de catre ROYAL CEZAR CONCEPT SRL a acceptarii comenzii transmise de dvs.

Obiectul Contractului:

Obiectul contractului il constituie produsele cu privire la care v-ati exprimat optiunea de a le cumpara, prin lansarea unei comenzi, comanda care v-a fost confirmata ulterior de catre societatea ROYAL CEZAR CONCEPT SRL . Produsele au caracteristicile mentionate pe pagina web www.royalrationtech.ro si sunt insotite, dupa caz, de certificate de garantie.
Pretul produselor :
Pretul produselor achizitionate este cel mentionat pe pagina web www.royalrationtech.ro, include TVA.Valoarea minima a comenzii, pentru care transportul este gratuit, este de 250 Lei. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 249 Lei, valoarea transportului este de 21 Lei indiferent de destinatie.Reducerea corespunzatoare voucherelor/cupoanelor nu se cumuleaza cu alte promotii sau oferte de sezon.

Plata comenzii :

Plata produselor achizitionate se face in numerar, ramburs la livrarea coletului sau prin ordin de plata.
Livrarea produselor: Livrarea se face prin curier la adresa de livrare indicata de dumneavoastra, prin partenerii Fan Courier. Durata de livrare pentru Bucuresti este de maxim 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, iar pentru provincie maxim 72 de ore de la confirmarea acesteia. Nu se efectueaza livrari in afara Romaniei.

Informatii privind returnarea produselor:

Din motive de siguranta alimentara si igiena, ROYAL CEZAR CONCEPT SRL nu accepta returnarea produselor alimentare.
Dreptul de a renunța la contract și returnarea produselor alimentare:
Conform legislatiei in vigoare (ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art. 12, pct. a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art. 3, pct. (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedința acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.

Drepturi de proprietate intelectuala :

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.royalrationtech.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea ROYAL CEZAR CONCEPT SRL sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala. Puteti raporta eventualele incalcari ale dreptului de autor la adresa de email: contact@royalrationtech.ro.

Drepturile utilizatorului:

Utilizatorul www.royalrationtech.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.Obligatiile utilizatorului:Utilizatorul www.royalrationtech.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.Utilizatorul www.royalrationtech.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.Utilizatorul www.royalrationtech.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre ROYAL CEZAR CONCEPT SRL la adresa contact@royalrationtech.ro

Suport Clienti:

Va incurajam sa ne scrieti pe adresa contact@royalrationtech.ro despre cum s-a desfasurat livrarea, despre gradul de eficienta in ceea ce priveste interactiunea cu operatorul ce v-a preluat comanda si nu in ultimul rand, despre experienta pe care o aveti cu produsele astfel comandate. Daca aveti probleme cu o comanda sau un produs, nu ezitati sa ne contactati.
Prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea datelor

• Ce informații colectăm: nume, prenume, adresa de e-mail, numar telefon, adresa facturare, adresa livrare, IP, numele companiei (dacă este aplicabil) inclusiv cod unic de inregistrare, nr. de inregistrare in Registrul Comertului.
• Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.
• Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs.
• Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.
Utilizatorii site-ului www.royalrationtech.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:

  • dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;
  •  dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);
  • dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
  • dreptul de a restricționa utilizarea datelor;
  • dreptul de a primi datele într-un format portabil;
  • dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
  • dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;
  • dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre ROYAL CEZAR CONCEPT SRL, puteti accesa site-ul www.royalrationtech.ro sectiunea Politica de confidentialitate.

Clauze de neraspundere :

Site-ul www.royalrationtech.ro este un site cu continut informativ. ROYAL CEZAR CONCEPT SRL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acestor informatii. ROYAL CEZAR CONCEPT SRL nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continulul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru ROYAL CEZAR CONCEPT. Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea ROYAL CEZAR CONCEPT. ROYAL CEZAR CONCEPT SRL nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nicio persoana/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.royalrationtech.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare :

ROYAL CEZAR CONCEPT SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor ROYAL CEZAR CONCEPT SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare a site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.royalrationtech.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare a noilor site-uri accesate.